GRUNDIG OG EFFEKTIV BEHANDLING

Roskilde Fysioterapi giver dig en grundig og effektiv behandling. Hos Roskilde Fysioterapi har vi mange forskellige kompetencer og dermed også mange muligheder for at give dig den professionelle behandling, du har brug for. Vi lægger vægt på, at du får en grundig og professionel behandling hos en eller flere af vores veluddannede fysioterapeuter. Vi hjælper nemlig ofte hinanden, fordi vi på den måde kan give dig en endnu bedre behandling med vores fælles kompetencer.

Læs mere om hvem vi er

Vi har stor erfaring og ekspertise med at behandle mennesker med fx Parkinson, gigtsygdomme, sportsskader, rygskader og en række andre problemer i kroppen.

Grundig konsultation

Når du skal til behandling hos os, starter vi altid med en grundig konsultation, som består af samtale om dine problemer og en omhyggelig undersøgelse, der retter sig specifikt mod din problematik

Med fysioterapeuten laver du plan for, hvad der skal ske. Du bliver fulgt helt til dørs, så når du afslutter dit forløb hos os, går du herfra med konkrete anbefalinger om, hvad du skal gøre for at undgå, at din problematik vender tilbage eller forværres, hvis du fx har problemer pga. kronisk sygdom.

Skal vi også hjælpe dig?