“Jeg er løber med stort L, men de lange distancer som halvmarathon gav pludselig problemer. Inden jeg kom hos Lars fra Roskilde Sportsfysioterapi, var jeg hos flere fysioterapeuter, som sagde, at jeg måtte finde en anden sport. Lars lyttede til mig og mine behov, lavede et specifikt program, og gav mig troen på, at jeg kunne løbe lange distancer igen. Nu har jeg løbet mit første marathon, og jeg er sikker på, at jeg fremover har mange kilometer i benene.”

“ Jeg var gennem et længere forløb, inden jeg kom hos Roskilde Sportsfysioterapi. Her oplevede jeg, at der blev taget hurtigt hånd i min situation, jeg fik brugbare øvelser og bearbejdet tankemønstret omkring min skade. Der gik ikke mere end to uger, før jeg var oppe på niveau, så jeg kunne træne normalt igen.”

“ Jeg har ofte problemer med ryggen, når jeg cykler. Den fokuserede behandling og træning hos fysioterapeuterne holder mig smertefri, så jeg fortsat kan dyrke min sport.”

” Vi har en samarbejdsaftale med Roskilde Sportfysioterapi om skadesforebyggelse, fysisk træning og skadesbehandling. På den måde sikrer vi, at vores medlemmer får det bedste og mest professionelle lokale tilbud på både bredde og eliteniveau.”

Klinik for sportsfysioterapi

Er du skadet, tilbyder Roskilde Sportsfysioterapi individuelle forløb hos erfarne fysioterapeuter, som brænder for at få dig hurtigst muligt tilbage til din sport.
Vi hjælper dig med at undgå, at de samme skader opstår igen, vi giver dig sparring og følger dig gerne tæt i din træning. Det afgørende er, at du opnår den bedst mulige performance og kan indfri de mål, du har sat dig.

Forbliv skadesfri

Forebyg skader

Vi sætter aktivt ind og hjælper dig med at forebygge skader. Når du igen er fit for fight efter skade, er det afgørende, at du ikke ender i samme situation igen. Målet er, at du kan blive ved med at dyrke din sport og holde skaderne på afstand med indsatser, der målrettet sigter efter at forebygge, at du bliver skadet.

Fokus på dit mål

Optimér performance

Du skal kunne præstere dit bedste uanset, hvilken sport du dyrker. Vi laver analyse af performance og finder frem til dine stærke og svage sider. Så er vi klar til at sætte ind for, at du gennem din træning opnår den bedst mulige præstation/performance

Aktiv indsats giver fremskridt

Effektiv genoptræning

En grundig undersøgelse af den struktur, der er skadet eller overbelastet danner altid udgangspunktet for din genoptræning. Vi laver et individuelt forløb, som vi tilpasser løbende alt efter din fremdrift. Din aktive deltagelse er afgørende for, at du kommer godt tilbage til din sport, og vi hepper gerne og vejleder undervejs..

Fast fys i klubben

Klubsamarbejde

Vi hjælper sportsklubber og idrætsforeninger med målrettet behandling, træning og sparring i forhold til deres atleter. For sportsorganisationer, som ønsker at deres atleter præsterer bedst muligt, betaler det sig på den lange bane at forebygge fremfor behandle. Skal vi lave et fokuseret og effektivt forløb med din klub?

Teamet bag Roskilde Sportsfysioterapi

Roskilde Sportsfysioterapi står klar til at hjælpe dig. Vi, Jon, Rasmus og Lars, har forskellige specialkompetencer, og tilsammen favner vi bredt indenfor sportsfysioterapi-feltet. Vi behandler alle former for skader og andre udfordringer indenfor fx dans, fodbold, crossfit, cykelsport, svømning, golf, løb og kampsport.
Skal vi også hjælpe dig?

JON GRØNSET

JON GRØNSET

Fysioterapeut · Diploma MDT · Klinikejer

Med 30 år i privat praksis har jeg behandlet utallige sportsskader. Min mangeårige praktiske erfaring og den specialiserede efteruddannelse inden for sportsområdet, bruger jeg aktivt hver dag som sportsfysioterapeut. Jeg er desuden specialist i SuperSole indlægssåler og cykelfreak.

RASMUS PABST

RASMUS PABST

Fysioterapeut Bsc

Jeg har stor erfaring med genoptræning og behandling særligt af ungdomsatleter inden for svømning, fodbold og cykling. Jeg har desuden arbejdet som personlig træner, og lige nu er jeg i gang med at tage masterkurser i sportsspecifik fysioterapi. Jeg er selv fodboldspiller.

LARS OJÉN

LARS OJÉN

Fysioterapeut BPt · Cred MDT · Klinikejer

Gennem kurser og videreuddannelse har jeg fokuseret på bevægelse og træning. Jeg arbejder med coaching i forhold til sportsrelaterede problematikker, og har behandlet utallige sportsskader. Selv har jeg jeg blandt meget andet dyrket kampsport på højt niveau.

TAG FAT I OS – VI VENDER HURTIGT TILBAGE!

Skriv eller ring til os.
Vi behandler hver dag mange patienter og kan derfor være optaget, når du ringer. Er det tilfældet, så indtal en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring til os i dag!

  Ydelser

  Roskilde Sportsfysioterapi tilbyder en række ydelser, som er relevante for sportsfolk. Både i forbindelse med genoptræning efter skade og i forhold til at sætte ind overfor fx smerter og inflammation. En del af vores ydelser fungerer mest optimalt i kombination med hinanden. Klik på krydserne nedenfor og læs mere.

  Vi tror på, at en aktiv tilgang er den bedste måde at bekæmpe skader. Det øger også sandsynligheden for, at du ikke bliver skadet samme sted igen. Derfor arbejder vi i genoptræningen aktivt med din skade for at få dig tilbage på sporet. Vores mål er altid, at du kommer stærkere tilbage, end før du blev skadet.

  Der findes ingen garanti for at forblive skadesfri, men du kan gøre rigtig meget for at holde skaderne på afstand. Alt efter hvilken sport du dyrker, vil der være forskellige tilgange til at forebygge skader. Uanset hvad, prioritere vi altid at lave et skadesforebyggende program, som passer til netop din situation. Vi tilbyder også koncepter til skadeforebyggelse til idrætsklubber.

  Ønsker du at optimere en specifik kompetence indenfor din sport, kan en performance screening synliggøre, hvor du skal sætte ind. Måske har du brug for mere eksplosivitet fx løbe hurtigere eller hoppe højere. Uanset hvad dit fokus er, ved vi, hvordan det skal gribes an. Screeningen kan også fungere som en del af den skadeforebyggende indsats, hvor dine stærke og svage sider afdækkes, og det tydeliggør, hvor der er behov for ekstra fokus.

  Laserterapi er en behandling, der kan dæmpe dine smerter, reducere betændelse og hævelse. Laserbehandling er fri for bivirkninger og fuldstændig smertefri. Behandlingen med laserterapi styrker immunforsvaret, optimerer cellefunktionerne omkring det område, hvor du er skadet og støtter hermed kroppens egen evne til at hele.

  Ultralydsscanning bruger vi til at afgøre typen og omfanget af din skade. Vi får dermed et bedre udgangspunkt for at behandle din skade effektivt. Med ultralydscanningen er det lydbølger, der danner et detaljeret billede af muskler, sener, knogler og led, og giver på den måde indblik i det væv, der omgiver din skade.Ultralydscanning kan ikke stå alene og er altid en del af yderligere behandling.

  Shockwave kan være en god behandling af længerevarende/kroniske skader, som ofte skyldes, at vævet er dårligt helet op fx efter en skade, langvarig belastning og slitage. Shockwave-terapi påvirker vævet med trykbølger, så dit væv bliver bragt tilbage til et stadie, der ligner den fase, hvor dine problemer startede. Herefter kan væv og sener bedre hele på normal vis.

  Vi laver specialfremstillede såler efter konceptet SuperSole. Det er muligt at tilpasse såler præcist efter dine fødders behov. Sålerne kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer med fødderne, når du træner, eller hvis du har deciderede fejlstillinger, så kan sålerne hjælpe dig med at rette op på situationen.

  Har du en nyopstået skade og brug for at vide, hvordan du bedst håndterer situationen, eller måske skal du have korrigeret dit øvelsesprogram. Det kan også være, at du oplever en ny smertesituation, som du har brug for at vende med en fagperson. En online konsultation kan være en rigtig god måde at håndtere både akutte men også drøfte mindre spørgsmål, som presser sig på.