Vi står klar til at hjælpe dig

Roskilde Fysioterapi er efter de seneste politiske udmeldinger forsat åben. Vi tilbyder individuel konsultation og rådgivning, udendørs træning i små hold og holdtræning online.

Vi følger retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen i arbejdet med at minimere spredning af COVID 19.

Det betyder, at der er nogle ændringer for dig som patient, hvis du har behov for fysioterapi.

Du skal ringe til os først. Vi starter med en telefon- eller videokonsultation. Vurderer din fysioterapeut, at du har brug for en fysisk konsultation, kan du møde op på klinikken efter præcis aftale med os.

I praksis betyder de seneste retningslinjer, at:

  • Vi er færre på arbejde ad gangen.
  • Der er mere tid mellem behandlingerne, som bruges på at optimere hygiejnen.
  • Vi beder dig møde til din tid præcist og så tæt på den aftalte tid som muligt, så du oplever mindst mulig ventetid. I venteværelset er der desuden færre pladser og ingen blade eller aviser.
  • Når du ankommer beder vi dig at bruge vores håndsprit og gå gerne på toilettet hjemmefra, så vi begrænser brug af vores toiletter.
  • Det gælder fortsat, at du ikke må møde op, hvis du har symptomer på COVID 19. Når vi taler med dig og møder dig på klinikken, vil vi desuden spørge ind til dit helbred i relation til COVID 19, og vi må desværre afvise fysisk konsultation, hvis du har symptomer på COVID 19.

OBS! Holdtræning og træning i vores træningslokaler, er desværre stadig lukket. Du kan dog tale med din fysioterapeut om mulighed for at træne på hold udendørs eller online!

Vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme jeres behov for fysioterapi i denne vanskelige tid, og med de nye retningslinjer kan vi heldigvis hjælpe jer lidt mere.

På på jer selv og hinanden derude!

De bedste hilsner.
Roskilde Fysioterapi