Velkommen til Trine

Vi har fået endnu nyt medlem af familien hos Roskilde Fysioterapi. Stort velkommen til Trine, som nogle af jer sikkert kender i forvejen, fordi Trine deltager på vores mobilitetshold, og så har hun været drivkraften bag vores nye hjemmeside, hvor hun bl.a. har taget fotos af flere af jer. Trine er kommunikationsuddannet, og hun skal fremover arbejde videre med vores kommunikation og formidling, og så kommer hun desuden til at sidde i receptionen hver fredag.

“For mig er Roskilde Fysioterapi et unikt sted at arbejde, fordi vi servicerer og behandler mange mennesker med vidt forskellige problemstillinger og behov hver dag. Her er både sportsfolk og mennesker med kroniske lidelser, små børn, unge, gamle mennesker og alle dem midt imellem. Alle er velkomne og alle skal have en god service og god kommunikation omkring deres behandling og klinikkens unikke kompetencer,” forklarer Trine.

Trine bor i Roskilde sammen med sin mand, deres to drenge og hunden Felix. Hun elsker at bage surdejsbrød, gå lange ture og naturligvis at holde kroppen i gang med træning her på klinikken 😀