Sidste nyt

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig

Roskilde Fysioterapi er efter de seneste politiske udmeldinger forsat åben. Vi tilbyder individuel konsultation og rådgivning, udendørs træning i små hold og holdtræning online.

Du kan stadig få hjælp

Du kan stadig få hjælp

Har du brug for hjælp, er der under den midlertidige lukning, stadig mulighed for at få telefon- eller videokonsultation.

Generationsskifte

LorPr. 1 Januar har de tidligere ejere af Roskilde Fysioterapi Pia og Gert Elkjær overdraget ledelsen til Jon Grønset og Lars Ojén, der gennem mange år har været en del af klinikkens fysioterapeuter. Pia og Gert vil fortsat være en del af klinikkens personale.

Persondatapolitik

I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage.

Oofos – til den sårbare fod!

Pris: sandal kr. 450 – sko kr. 725.

Vi er nu lagerførende i Oofos sandal og den nye sko. Oofos er lavet i materialer der er 37% blødere end gummi. Den er meget god ved smerter fra fødder, som ved hælsmerter, forfodsproblemer…..

Derudover er den let, holdbar, kan vaskes i vaskemaskine, fås i flere farver…….! Skoen har været udsolgt i USA men vi har fået et mindre parti str. 37 -41! Læs mere om den på www.oofos.com

Prøv den hos os – du bliver “nemt forfalden til denne komfort”!

Oofos rød

Oofos blå

Women's OOmg Low Shoe - White & Black

Læs mere