Nyhed! Ortopædkirurg på klinikken

Snart åbner vi op for et helt nyt initiativ på klinikken! Vi indgår et samarbejde med ortopædkirurg Leif Broeng. Leif har hele 40 års erfaring som læge, heraf 25 år som speciallæge. Han har med andre ord set, diagnosticeret og opereret en hel del hofter, knæ og andre led gennem karrieren.

Vi er så heldige, at Leif nu bliver en del af Roskilde Fysioterapi. Leif vil kunne hjælpe dig med råd og vejledning omkring dine ledsmerter, og i det hele taget hjælpe dig med at blive klogere på, hvordan du tackler, de udfordringer du oplever i dine led.

”Jeg er glad for, at jeg kan bidrage med min faglighed på klinikken, og jeg synes det giver rigtig god mening for mig, at være i et hus, hvor vi har kompetencer, som supplerer hinanden så godt. Jeg ser frem til at komme i gang”, siger Leif Broeng.

Er det noget for dig?

En konsultation hos husets ortopædkirurg vil være relevant for dig, der fx er opereret i knæ eller hofte og har smerter, som du er i tvivl om, hvordan du bedst håndterer. Eller måske har du gået med smerter fra et led over længere tid, som du har brug for et kvalificeret blik på? Har du allerede været i behandling i hospitalsregi, kan Leif med sin faglighed bistå dig med at se på din journal og evt. røntgenbilleder, så du er sikker på, at du forstår budskaberne, og bedre kan omsætte det til din hverdag.

Leif Broeng er hos os hver fredag fra kl. 12-14. Første gang er fredag d. 24. maj.

Ring til os på 46350982, send en mail på info@roskilde-fysioterapi.dk eller kig forbi, hvis du ønsker en tid hos Leif. En konsultation koster 750 kr.

Vi ønsker Leif velkommen på klinikken og håber, at I vil benytte jer af tilbuddet. Del gerne nyheden i jeres omgangskreds, hvis I kender nogle der kunne have brug for den hjælp, som Leif Broeng kan tilbyde.

* Ryggen er et speciale for sig, og er derfor ikke en del af Leifs område. Du behøver ikke lægehenvisning for at komme til konsultation hos Leif Broeng.

Læs mere om Leif Broeng

Kontakt os for at bestille tid til konsultation