Forholdsregler Covid-19

Vi følger retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen i arbejdet med at minimere spredning af Covid-19.

Det betyder, at der er nogle ændringer for dig som patient, hvis du har behov for fysioterapi.

Alle i telefonisk kontakt
Inden du møder op til din behandling, er vi i telefonisk kontakt med dig, så vi gør mest muligt for at gøre dit besøg på klinikken så trygt som muligt for både dig og os. Dette gælder også, hvis du bruger vores online tidsbestilling.
Du må ikke møde op, hvis du har symptomer på Covid-19. Når vi taler med dig telefonisk og møder dig på klinikken, vil vi spørge ind til dit helbred i relation til Covid-19, og vi må desværre afvise fysisk konsultation, hvis du har symptomer på Covid-19. Det gælder også, hvis du for nylig har været i kontakt med en person, som er kendt smittet med Covid-19. Her kan vi dog altid tilbyde telefonisk eller video-konsultation i stedet.

I praksis betyder de ekstra sikkerheds-indsatser, at:

  • vi er færre på arbejde ad gangen.
  • der er mere tid mellem behandlingerne, som bruges på at optimere hygiejnen.
  • vi beder dig møde til din tid præcist og så tæt på den aftalte tid som muligt, så vi minimerer ventetiden.
  • i venteværelset er desuden færre pladser og ingen blade eller aviser.
  • når du ankommer beder vi dig at bruge vores håndsprit og gå gerne på toilettet hjemmefra, så vi begrænser brug af vores toiletter.
  • vi bruger ekstra tid på hygiejne og sørger for at rengøre flader mm. flere gange dagligt

Åben for træning
Holdtræning og træning på maskinerne i vores træningscenter er åbne. Holdene skal dog holdes mindre end normalt, så tag gerne kontakt til din underviser, hvis du er i tvivl om, hvor mange i er på holdet. Der er desuden særlig instruktion i træningsrummene til brug af maskinerne, som skal følges, når du træner i træningscentret.