Velkommen til Rasmus

Rasmus Pabst

Vi får snart en ny mand ombord. Mandag 4. oktober byder vi velkommen til Rasmus Pabst. Rasmus er en erfaren fysioterapeut, en super flink fyr, og vi er så glade for, at han har valgt Roskilde Fysioterapi som sin nye arbejdsplads.
”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet og til at møde en masse nye patienter og hjælpe dem bedst muligt videre. For mig er det super vigtigt at have fokus på, hvordan jeg motiverer og hjælper den enkelte, og jeg sætter en ære i at være fagligt opdateret. Hos Roskilde Fysioterapi er netop fagligheden i højsædet, og det harmonerer godt med, hvordan jeg ser mit virke som fysioterapeut,” forklarer Rasmus.

Rasmus bor i nærheden af Roskilde sammen med sin familie. Han kan desuden prale af at være en aktiv fodboldspiller gennem 25 år