Charlotte, 41 år

“Min fys, du har været fantastisk støtte, optimist og indpiskende som bare pokker og det har virkelig støttet mig og rykket mig fysisk, siden jeg kom efter en brækket ryg -kæbe og kindben, frossen skulder, slap læsion, knogleskørhed og det løse. Jeg havde aldrig kunnet gøre det hårde slid at få kroppen i live igen og ligefrem nu mærke glæden ved at få den i svingninger og få pulsen op uden din insisterende og støttende facon. Du er guld værd og jeg har nydt hver gang …… det er overstået. Du er som en Duracell og heldigvis bed jeg på og fandt kampgejsten og viljen frem og sidder nu og nyder glæden ved det hele. Det har været lige det der skulle til, for at jeg fik et nyt billede af, hvad min krop kan.

Så kære Gert, klap din unge dygtige, inspirerende, glade, indpiskende, næsten ikke irriterende, støttende mand på skulderen go stik ham lidt lønforhøjelse, for jeg er meget glad og taknemmelig.