Evidens i træning

Evidensbaseret Træning

Som lægehenvist træningspatient på klinikken, vil du opleve at få dit træningsprogram tilrettelagt med et evidensbaseret (videnskabelig forskning) udgangspunkt.

Det gør vi ved at holde os ajour med de nyeste forskningsresultater inden for styrke-, balance- samt genoptræning og implementerer disse i vores tilgang til din træningsmæssige problemstilling.

Dette fagligt høje niveau, har vi valgt at tage udgangspunkt i for at sikre dig det optimale træningsforløb og det betyder for dig at:

Du vil blive tilbudt test fra starten, som f.eks. Gangtest, muskelstyrketest, konditionstest mv. Testen vil tage udgangspunkt i lige præcis din problemstilling og du vil sammen med din fysioterapeut udarbejde en målsætning for din træning.

Du vil få lavet et træningsprogram, som vil blive tilpasset din målsætning med udgangspunkt i forskningsbaseret belastninger og fremgangsmåde.

Du vil blive grundigt vejledt og fulgt op på med faste intervaller, hvor dit program vil blive gennemgået og justeret til. Du vil blive testet igen og undervist i selvjustering.

Kontakt information

Åbningstider Juli

TLF: +45 46350982

Telefonen er lukket
kl. 12.00 - 12.30 dagligt

info@roskilde-fysioterapi.dk

Adresse

Støden 3, 2. sal
4000 Roskilde

Find vej her