Persondatapolitik

Persondatapolitik for patientbehandling ved Roskilde Fysioterapi I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig. 1. Hvilke oplysninger behandler vi?   I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler). Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9. Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed. Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].

Kategori: Nyheder, Træning

Oofos – til den sårbare fod!

Pris: 450 kr. Vi er nu lagerførende i Oofos sandal. Oofos er god ved smerter fra fødder, som ved hælspore, forfodsproblemer…. Har du ikke problem med dine fødder er den stadig superb at gå med. Den er totalt blød, har rigtig god svangstøtte, materialet støtter om fod så der opnåes super komfort. Derudover er sandalen let, holdbar, kan vaskes i vaskemaskine, fås i flere farver…….i øjeblikke sorte med rem over fod – rem mellem tæer i mørkeblå og rød. Kan bestilles i andre farver! Prøv den hos os – du bliver “nemt forfalden til denne komfort”!

Kategori: Nyheder

Holdtræning

Inspirerende, sjov og varieret træning. Vi har mange hold målrettet dit behov. Du vil erfare at det nytter at træne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Du kan se hvilke hold der for tiden er aktive Her

Kategori: Nyheder, Træning

Autoriseret McKenzie Klinik

Roskilde Fysioterapi er en af få autoriserede McKenzie-klinikker i Danmark. Vi tilstræber en kontinuerlig efteruddannelse kombineret med høj prioritering af intern supervisering. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kategori: Hjælp, Nyheder

Skridttæller

Hvis du går 10.000 skridt om dagen, lever du fem år længere og mindsker din risiko for en lang række sygdomme – i forhold til, hvis du ikke rører dig ret meget.

Kategori: Nyheder, Produkter

Kontakt information

Åbningstider

TLF: +45 46350982

Telefonen er lukket
kl. 12.00 - 12.30 dagligt

info@roskilde-fysioterapi.dk

Adresse

Støden 3, 2. sal
4000 Roskilde

Find vej her